Jobbiga grannar och goda dofter...

Vaknade imorse och kände att det luktade ganska fräscht i hemmet trots att jag inte har nystädat och dessutom har en hög med sopor under köksbänken.
Ja nu kanske det inte verkar jättekonstigt för utomstående men för mig som vet att det alltid luktar mer eller mindre nygjord bajsblöja i mitt hem så är det faktiskt jättekonstigt.
Alltså även om jag städar och fejjar så är det ju så att två blöjbarn lämnar sina spår även om jag slänger soporna varje dag.
Jag var ju tvungen att undersöka vad tusan det är som luktar så gott så jag har varit runt i hemmet och sniffat fram att det kommer ifrån balkongen för där doftar det riktigt starkt. Tillslut kom jag fram till att det är ju luktärterna som jag planterade för ett tag sedan som sprider doft av fräschör i hela mitt hem och ändå har de inte fått blommor ännu så jag undrar hur stark doft det kommer bli senare?
Vidare så vaknade jag vid sjutiden denna morgon...och 3/4 av min barnaskara vaknade också då.
Mellansonen vaknade med myror i brallan så vid halv åtta släppte jag ut honom på gården med sin fotboll vilket tydligen inte var så uppskattat av grannarna nedanför då jag hörde deras konversation från balkongen.
Barn ska enligt dem inte vara vakna så tidigt,speciellt inte när de varit uppe så sent på kvällen.
Ja nu somnade alla barn innan klockan 21.30 trots att jag låter dem vara uppe hur länge de önskar när det är fredag eller helg så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att göra så grannarna blir nöjda eller rättare sagt:
Just denne granne som deltog i konversationen borde knipa igen både det ena och det andra innan hon kastar sten i glashuset då jag flera gånger i veckan vaknat klockan fem av hennes skrikande katt som jamar så högt för att hon vägrar släppa in honom. Har även haft en aning svårt att somna då hennes nuvarande karlslok sitter på balkongen och skrattar väldigt högt med sin whiskeyröst om kvällarna speciellt vid 23-tiden.
Samma granne har även hamrat upp tavlor klockan 6 en söndagmorgon,spelat Asta Kask på högsta volym från att hon vaknat varenda ledig dag samt hållt både mig och sambon vakna mitt i natten ett par gånger då hon varit singel och bjudit in lite olika karlslokar för att släcka elden i missimuttan vilket har avgett samma ljud i mitt hem som om jag hade haft tv 1000 igång efter midnatt på volym 50...ja ni fattar själva.
Jag har aldrig klagat över saken men ska hon hålla på och kasta sten i glashuset så finns det en chans att jag tappar humöret så vi får se om hon är lika kvick i käften när jag framför att jag inte är döv utan hör vad hon sysslar med.
Den andre grannen som hon konverserade med har jag aldrig gillat och henne kan jag tyvärr inte klaga på mer än att hon är påträngande,ful och en jäkligt gnällig skvallerkärring.
En typisk ensamstående äckeltant i sina jobbigaste år som alla avskyr men ändå är trevlig emot för att de är rädda att få klagomål från henne då hon högt och tydligt klargjort att hon skickat klagomål till hyresvärden på i stort sett alla som bor i samma hus.
Jag har fått ett men jag tänker inte krypa för henne iallafall för jag verkligen avskyr äckeltanten som sitter på sin balkong och håller vakt hela dagarna och övervakar allt och alla och sedan skvallrar till en likadan kärring som bor längre bort på denna gården.
För två somrar sedan så åkte min vän J iväg på en liten semester till Gotland och när hon kom hem fick hon brev från socialen då "någon" ringt dem och sagt att hon inte skötte sina barn för att de inte fått vara utomhus och leka på  över en vecka.
Kärringen (grannen som ingen vill vara vän med) erkände att det var hon som anmält saken och påtalade att barnen faktiskt behöver frisk luft varje dag när det är sommarlov.
När J berättade att hon inte visste att man måste anmäla till grannen att man åker iväg på semester så bad tanten lite surt om ursäkt för hon "visste ju inte att de var bortresta,utan trodde att barnen var instängda hemma"
Ja ni fattar själva vad det är för äcklig tant vi har att göra med här.
ALLA avskyr henne men hon själv tror att hon är väldigt välkommen i det sociala umgänget då hon stampar fram och pillar på allas barn,kniper dem i kinderna och gulligullar trots att barnen inte heller gillar henne.
 Nu ska jag städa och dammsuga så resten av huset vaknar. Tjingeling

Kommentarer
Postat av: alpen1

Jösses, vilka underliga grannar ni har, lellebell... Förstår om du blir väldigt irriterad. Har de inget liv???



Åsså vill jag säga, att din hall blev riktigt fin!

2012-06-09 @ 08:49:35
URL: http://nattstad.se/alpen1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0