Hjärnan måste uppdateras...

Alltså förra inlägget var ju lite väl kiss o bajs nivå på men jag kan ju inte hjälpa att jag faktiskt skrattade väldigt åt detta. Jag är nog inte riktigt som jag ska vara. Det säger jag inte för att jag är barnslig nog att skratta åt kiss o bajs utan för att jag hela morgonen gått och gnolat på en låt som fastnat i skallen utan att jag hört den på radion. Tyckte foljktittade lite konstigt på mig under morgonpromenaden. Fast det är inte alla som får höra mig sjunga Karma chamelion mitt på ljusa dagen heller. På eftermiddagen kände till och med jag själv att jag var trött på munspelsmelodin och tvingade mig själv att sjunga första bästa låt jag kom på istället för att se om det kunde hjälpa mig att få ur låtjäkeln ur skallen. Det fungerade! Dock så fastnade även denna melodin och familjen vill inte heller höra mig sjunga "listen to your heart" med min inbillade roxettestämma. Undrar vilket vilket årtionde jag fastnat i och om det gäller annat än låtar som etsar sig fast i skallen en hel dag. Tjingeling

Mellansonen- stark som stålmannen

Har inte uppdaterat på ett tag nu igen men inget sådär väldigt intressant eller roligt har hänt så det gör inte så mycket. Om man inte räknar mellansonen och hans roliga uttryck förstås för de har jag skrattat åt. Igår på väg hem ifrån skolan t.ex. Son:-mamma,gå lite fortare för jag måste verkligen gå på toa! Jag:-ok men om du är så kissig borde du gått på toa i skolan. Son:- Vet du vad? Bajs är MYCKET starkare än vad rumpan är och nu är jag faktiskt riktigt bajsnödig. Jag:- oj då nu får vi springa lite då för bajsolyckor är värre än kiss alltså. Son:- inte springa,vi kan gå lite snabbare bara för jag är starkare än både bajset och rumpan!

vilodag!

passar bra när det är fredag och mys. Istället blir det lite bilder i från veckans turfrundor.

Här är min sessa vid jutevägen och tittar på änderna=)
på väg mot brofästet...


Vid en annan zon...


och här är en annan från mitt kvällsturfande i mörkret... tjingeling

Förlåt men...

Hur ska man ha tid att uppdatera när man totalt har fastnat i turfträsket? Sedan i måndags har jag turfat 68,6 kilometer. Det är sjukt mycket för min klena kropp men det är konstigt hur den väldigt smärtsamma träningsvärken som jag hade i förrgår bara försvann när suget att turfa mer tog över. Jag har gått in till stan och plockat zoner hela vägen varje dag. Sessan har fått finna sig i att sitta i vagnen och bara hänga med men vi har stannat till då och då för att ta växling och kexpaus eller tittat på änderna vid vattnet. På kvällarna när barnen somnat har jag tagit ännu större rundor,fast då med den obekväma cykeln som gett mig två blåmärken på skinkorna. Det fina med att turfmotionera är att jag faktiskt inte alls tänker på att jag motionerar utan huvudet är fokuserad på andra mål. Att ta "bara en zon till",att jaga medaljer,försöka behålla min andraplats i Kalmar och att försöka att så mycket som möjligt hålla på fler zoner än vad ettan har eftersom man tjänar poäng per timme för varje zon man "äger" Äger man flest zoner i sin region så är man regionlord och man får en liten kungakrona på sin gubbe på gps-kartan. Jag har varit regionlord de flesta nätter den här veckan men att fajtas i toppen är ett hårt jobb och efter dessa kilometrar så är jag inte i närheten av ettans poäng men hårt jagad utav trean så har jag verkligen bitit ihop och gett järnet för att få ha min andraplats ifred. Idag är det fredag och jag tänker inte turfa alls. Igår skulle jag nämligen ta en vilodag men eftersom jag inte kunde hålla mig så blev det istället över en mils turfande och jag måste acceptera att de i toppen som jag fajtas med nu är några av de bästa i Sverige och min kropp behöver återhämta sig för att komma igen med nya friska tag imorgon...sjukt svårt att låta bli att gå ut och "bara ta en" så jag ska spika igen dörren så att jag inte kommer ut idag. TJINGELING

Barnvagsturf med Sessan som gillar änder=)

Kvällsturfrunda med cykeln och hittade en fin klisterlapp med reklam för bästa appen någonsin vid en utav mina intagna zoner=)

Turfa!

 Jag vet inte om jag har skrivit på bloggen om mitt turfande någon gång. Turf är iallafall den bästa motionsformen jag någonsin har stött på och som har gett mina kärlekshandtag lite utav en match. Turf är en sorts motionsapp/spelapp som fungerar på androidtelefoner. Jag har två androidtelefoner och ingen laddare som fungerar till någon utav dem eftersom saker vill gå sönder hela tiden. Därför har jag inte turfat på över en vecka och idag måste jag sticka iväg och köpa en laddare för februari ska bli den månad då jag ska slå mina turfrekord med råge. Det har jag bestämt. Det finns ju ingen bättre tid att börja gå ned i vikt än just nu ett par månader innan sommaren så just idag ska jag ta tag i allting. Det främsta målet är att gå ned i vikt och få kroppen i en form som ser bättre ut. Det andra målet är att försöka slå de andra turfarna i min stad genom att få fler poäng än de och tro mig att det kräver sin kvinna då jag ska göra detta genom att promenera runt medan de flesta andra cyklar. Det tar även tid som jag egentligen inte har så därför har jag fått knåpa ihop ett turfschema. På vardagar när stora barnen är i skolan så ska jag börja turfrundorna vid 8 på morgonen. På helgerna ska jag gå upp tidigare och försöka att ta längre rundor medan min familj fortfarande sover. För att få så bra poäng som möjligt så ska jag försöka att gå ut rätt så hårt i början. Början är idag. Mot ljusare och lättare tider:)