Sex dagar efter att städschemat infördes...

Fem dagar efter att städschemat infördes så kastade jag det i soporna. Första dagen flöt det på bra. Barnen skötte sin del vilket var att städa sitt rum. Jag skötte min del vilket var att städa alla andra rum eftersom sambon denna dag hade sin städfria dag. Dag två började det gå snett. Då hade jag ansvar över kök,vardagsrum och sovrum medan sambon ansvarade över badrum,hall och de små barnens rum. Min del utförde jag men sambon tittade på tv istället för att göra sin del. Dag tre och fyra utförde jag också min del och efter sambons önskemål att byta badrum mot kök så hade han då ansvar över köket. Här spårade allt ur så pass att jag igår när jag fick tillbaka köket möttes utav det här:


Jag har i nästan en vecka försökt hålla god min och varken tjatat eller lagt mig i hur resten utav familjen skött sin del utav städschemat. Problemet är att de inte skött det alls och inte gjort ett jäkla handtag. Jag fick ett riktigt raseriutbrott och frågade sambon rätt ut om han är helt sjuk i huvudet och fick svaret att han gjort så gott han kunnat vilket måste innebära att han är handikappad och vad jag vet så är skillnaden mellan han och mig att har en snopp och jag har en snippa och om snoppen är ett sådant handikapp så kan jag utan problem hjälpa honom att bli av med den. Jag är fortfarande helt vansinnigt förbannad och vägrar gå med på hans löjliga beteende. Tyvärr så har jag svårt att låta bli att kräkas så valet jag hade var att vänta ut sambon och vägra göra hans del och verkligen må illa eller att slänga schemat och göra allt själv som vanligt.
Nu ser köket ut så här:

Slutsats:
Städschemat fungerar inte. Jag har fått gå upp klockan 6 på min lediga dag och skurat hela hemmet med Klorin efter att hållt tyst i en vecka. Sambon är handikappad och har inte bara en skruv lös utan hela hans skalle måste vara lös. Jag ger upp och tänker straffa honom genom att sabotera alla hans fotbollsträningar med att jobba kväll de dagarna. Så går det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0