När det inte syns att man städat...

Eftersom sambon jobbar och jag är mammaledig så är det jag som ska sköta hushållet. Alltså tvätt,disk och städning. Det är okej för min del men det är ju ingen dans på rosor att röja här hemma. Ingen plockar iordning efter sig och ingen bryr sig förutom jag. Idag när jag hade dammsugat hela lägenheten så kom sambon hem med ett paket smuliga kex som han tänkte ge barnen i soffan i vardagsrummet. Jag sa då att jag faktiskt precis har dammsugat och så började vi tjafsa för sambon tycker att jag var sur och otrevlig. Det är ingen ide att förklara något för honom,han fattar inte ändå så därför gjorde jag så här:

Jag har plockat upp allt från golvet för att dammsuga och moppa och vem ställer sina skor på mattan istället för i skohyllan?
Och vem missar att det finns ett nyckelskåp i hallen och lägger nycklarna på bänken i köket istället?

Vem lägger sina kläder i en hög på golvet innan läggdags och låter dem ligga där tills någon annan plockar upp dem och lägger dem i tvättkorgen? Ja inte är det jag iallafall... Det är inte så jobbigt att plocka upp dessa saker eller matlådan i påsen som bara slängs på bänken eller tandborsten o tandkrämen som oftast ligger i handfatet...men om man ensam ska städa efter en hel familj och plocka upp deras grejer varje dag så tar det massor med tid som man kunde gjort något bättre med. Speciellt när sambohelv***t säger "va? Jag ser inte att du har dammsugat" och ger barnen kex i soffan... Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack Lelle vilken lysande idé!! Nu ska jag fota alla grejer jag plockar upp och gör i ordning efter min sambo för han tycker verkligen inte att jag plockar efter honom!!

2013-07-01 @ 16:55:49
URL: http://www.malinpalinsdag.blogg.se
Postat av: mallanfrallan

De e samma sak har!! Jag har borjat va lite hardare me ungarna iaf, a eftersom Bobby jobbar a jag e "mammaledig" (vem fan uppfann de ordet??? Man jobbar ju hardare an nan annan!!) sa gapar jag inte sa mkt pa honom men nar han lagger sina skitiga klader BREVID den tomma tvattkorgen sa kokar jag!! Sa irriterande. A nar tom Eddie som bara e 19 manader kan lagga sina klader i tvattkorgen a slanga sin bloja i soporna sa tycker jag att en 40+aring kan plocka upp sina klader ifran golvet. De finns inget som irriterar sa fruktansvart.... ledig my ass.

2013-07-05 @ 15:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0